Lobby Design

Forbes Hospital

The new Addition modern double-height lobby provides a retail-like concourse to improve the customer experience and perception of the AHN brand at Forbes. The mezzanine provides improved security, way-showing and access from the POB and pedestrian bridge. The fully-glazed 3-story stair tower provides views inside and outside, an abundance of daylighting to all levels, and convenient public access to the lower lobby level with its ‘Reflection/Healing’ biophilic focal interest. The design meets goals for: improved cross-campus integration, incorporation of the pedestrian bridge into the main lobby, orientation to provide connection between the two main lobbies, improved access to new and existing amenities and ancillary services and facilitates planned future growth.

Location

Monroeville, PA

Project Type

Addition/Renovation

Size

NA

Highlights